rengaspalvelut

Kesä- ja talvirenkaat, renkaiden vaihto ja kausisäilytys Vääksy | Asikkala

Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto ja kausisäilytys Vääksy | Asikkala

Meiltä saat rengaspalvelut aina edulliseen hintaan. Alla esimerkkejä:

– Renkaiden alle vaihto 25€
– Renkaiden alle vaihto + pesu 35€

Pyydä tarjous renkaiden uusinnasta
Uusien renkaiden vaihto ja tasapainotus, ja autoon asennus onnistuu odottaessa. Suosittelemme kuitenkin varaamaan ennakkoon ajan renkaanvaihtoon jolloin odotusaika on mahdollisimman lyhyt. Erikoisemmatkin renkaat saamme yleensä paikan päälle noin yhden arkipäivän toimitusajalla.
Pyydä tarjous ajoneuvoosi parhaiten sopivista renkaista ja varaa samalla aika renkaanvaihtoon.

Uudet vanteet
Meiltä saat myös ajoneuvokohtaiset uudet vanteet laajoista vannevalikoimistamme. Tule käymään paikan päällä niin etsitään juuri sinun autoosi parhaiten sopivat ja edustavat alumiinivanteet.

Renkaiden kausivaihdot ja pesut ja rengashotelli
Suoritamme myös autosi renkaiden kausivaihdon ja tasapainotuksen, ajan varanneille odottaessa. Voit jättää toiset renkaasi meille pestäväksi ja rengashotellissa säilytettäväksi, jolloin ne ovat paikan päällä valmiina ja puhtaina odottamassa taas seuraavaa vaihtokertaa.

Nopeaa palvelua vuosien kokemuksella
Saat meiltä kaikki ajoneuvosi renkaisiin liittyvät palvelut nopeasti vankalla ammattitaidolla. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella

Miten voimme palvella?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, tai soita Tomille 044 981 2084 tai lähetä sähköpostia myynti@vrmoy.fi

7 + 11 =

044 981 2084

myynti@vrmoy.fi

Vehkoontie 5

17200 Vääksy

 

Avoinna arkisin:

08.00-16.00