Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin huolto ja kylmäaineen täyttö Vääksy | Asikkala

Ilmastoinnin huolto ja kylmäaineen täyttö Vääksy | Asikkala

Ilmastointilaitteen huolto kannattaa tehdä 2-3 vuoden välein. Huollon yhteydessä tarkastetaan kylmä-aineen määrä, suoritetaan tarvittaessa kylmä-aineen täyttö ja vaihdetaan ilmastoinnin raitisilmasuodattimet. Tarvittaessa ilmastointilaite voidaan myös desinfioida.

Ilmastointihuollon yhteydessä selviää myös, tarvitseeko ilmastointilaite korjausta.
Yleisimmät korjauskohteet ovat ilmastointilaitteen kennon vaihto, ilmastointilaitteen kompressorin vaihto, ilmastoinnin paineputken vaihto.

Kylmäainemäärää ei voi määrittää mittaripaineita katsomalla, yleensä ainoa kelvollinen keino on käyttää kylmäaineet laitoksen ulkopuolella esimerkiksi huoltopullossa ja punnita se, oikea kylmäainemäärä lukee auton konehuoneessa valmistajan asentamassa tyyppikilvessä.

Auton ilmastointilaitteissa käytetään R134a kylmäainetta ja heinäkuusta 2010 lähtien ilmastointilaitehuoltoa ovat saaneet tehdä vain asianmukaisen pätevyyden hankkineet asentajat.
Vuotavaa ilmastointilaitetta ei saa täyttää, vaan vuoto on aina ensin löydettävä ja korjattava, jonka jälkeen laitteisto voidaan täyttää kylmäaineella.

Soita ja varaa aika ilmastointihuoltoon, tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Miten voimme palvella?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, tai soita Tomille 044 981 2084 tai lähetä sähköpostia myynti@vrmoy.fi

10 + 11 =

044 981 2084

myynti@vrmoy.fi

Vehkoontie 5

17200 Vääksy

 

Avoinna arkisin:

08.00-16.00