ajovalot

Ajovalojen säätö ja polttimoiden vaihto Vääksy | Asikkala

Ajovalojen säätö ja polttimoiden vaihto

Vääksy | Asikkala

Hoidamme yleisimpien ajovalopolttimoiden, jarruvalopolttimoiden, parkkivalopolttimoiden ja vilkkuvalopolttimoiden vaihtotyöt odottaessa, kulloisenkin työtilanteen puitteissa.

Jos haluat polttimon vaihtotyön odottaessa, sinun kannattaa kuitenkin aina varmistaa puhelimitse että tämä on mahdollista toivomanasi ajankohtana. Joissakin automalleissa ajovalopolttimon vaihtotyö saattaa olla niin työläs, että sitä ei pystytä vaihtamaan odottaessa.
Kojelaudan polttimot sekä mittaritaulussa olevat polttimot eivät kuulu odottaessa tehtäviin työsuorituksiin.

Suoritamme myös ajovalojen säädön. Oikein säädetyillä ajovaloilla näet pidemmälle ja paremmin. Valikoimissamme hyvä on valikoima auton polttimoita. Ajovalopolttimot kuten Xenon-polttimot, H4- ja H7 polttimot kannattaa vaihtaa aina pareittain. Tämä siitä syystä, että ajovalopottimot ovat keskenään hyvin samanikäisiä ja näin varmistat myös, että molemmat ajovalopolttimot ovat samaa sävyä.

Soita ja varaa aika ajovalojen säätöön tai polttimoiden vaihtoon, tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Miten voimme palvella?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, tai soita Tomille 044 981 2084 tai lähetä sähköpostia myynti@vrmoy.fi

9 + 10 =

044 981 2084

myynti@vrmoy.fi

Vehkoontie 5

17200 Vääksy

 

Avoinna arkisin:

08.00-16.00